Selecteer een pagina

Over

Over ons

 

Samen sta je sterker

De bedrijvenvereniging OVVE & HEIHOEF en de gemeente Oosterhout zijn het er over eens dat het goed is als ondernemers verenigd zijn in een sterk collectief. Dit maakt het makkelijk om nauw contact met elkaar te houden en snel informatie uit te wisselen, maar zorgt er tevens voor dat we met elkaar efficiënt en effectief kunnen werken aan gezamenlijke opgaven en kansen. We zien dat het ondernemers ook veel kan brengen. Gezamenlijke inkoop, collectieve inzet op beveiliging of duurzaamheid, het aantrekken van personeel, promotionele activiteiten en een netwerk.

Kortom ‘samen sta je sterker’.

Als bedrijvenvereniging hebben we met elkaar voldoende uitdagingen die omgezet kunnen worden in projecten. Uw lidmaatschap is hierin van groot belang om het bestaansrecht van de bedrijvenvereniging te kunnen blijven waarborgen en de ondernemersbelangen om te zetten naar acties!

Heb je een vraag?

Bent u gevestigd op de Vijf Eiken of Heihoef en wilt u graag lid worden, een persoonlijk gesprek of nadere informatie meldt u zich dan aan via info@vijfeiken-oosterhout.nl

Dank voor uw betrokkenheid en wellicht tot ziens op onze eerst volgende bijeenkomst.

Bestuur OVVE & Heihoef

Ludwig Segers / Segers Internationaal Transport Oosterhout – Voorzitter